Over Spareribfans.nl

Hier vind je de beste spareribs

Wij zijn net als jij enorme fans van spareribs. Soms alleen en soms met een groep gaan wij voorproeven zodat jij precies weet waar je de beste spareribs kunt eten. De proevers zijn echte vleesliefhebbers. Hieronder stellen wij enkele proevers voor.


Lex

Ik laat mijn groente staan als het vlees op is. Ik ben een echte fijnproever en ga alleen naar restaurants waar ze echt goed vlees hebben. Mijn Black Bastard is mijn vriend. Waar ik ook ben zoek ik op Google naar een restaurant of slager in de buurt met spareribs als specialiteit. Een uurtje rijden voor lekkere spareribs? Geen probleem, want met mijn stoelverwarming aan hou ik ze onderweg warm om ze vervolgens thuis op te eten. Ik ben een echte carnivoor. Ik hou vooral van zoete spareribs en mijn favoriete spareribs eet ik of haal ik bij La Payuca in Woerden. Is er een locatie die deze spareribs kan overtreffen?


Kamado James

Op mijn Kamado Joe maak ik de lekkerste gerechten klaar. Zomer, winter, zon of regen, mijn BBQ doet het altijd. Met Lex heb ik al vele eetgelegenheden in heel het land bezocht en inmiddels zie ik mijzelf als een verwende eter die moeilijk te verassen is. Wie durft de uitdaging aan te gaan om mij te verassen met lekkere spareribs?


De vriendengroep

De vriendengroep bestaat uit ca. 10 echte vleesliefhebbers. De vriendengroep wordt meestal ingeschakeld bij het proeven van slagers spareribs. Ik (Lex) rij het hele land door om bij alle slagers spareribs te kopen en 's avonds komt de vriendengroep bijeen om de verschillende spareribs te proeven. Via een beoordelingsformulier geeft iedereen zijn/haar beoordeling en het gemiddelde wordt uiteindelijk het eindcijfer.