De beste spareribs van Utrecht

Onderstaand een overzicht van alle plaatsen in Utrecht waar wij spareribs geproefd hebben. Gesorteerd op alfabetische volgorde van plaats, en vervolgens binnen één plaats op alfabetische volgorde van naam locatie.


Spareribs eten in Utrecht

Alle informatie over de lekkerste spareribs van Utrecht vind je hier. In Utrecht kun je bij verschillende locaties spareribs eten. Veel locaties bieden ook de mogelijkheid om spareribs af te halen of te laten bezorgen. Wij hebben een overzicht gemaakt van locaties waar spareribs een specialiteit zijn zodat jij weet waar je moet zijn voor lekkere spareribs! Locaties die een 8 of 8,5 scoren krijgen een Topribs Award en de locaties die een 9 of hoger scoren krijgen een Ribmeister Award

Utrecht | Vlag

Jouw favoriete spareribs ook op SpareribFans.nl?

Zit jouw favoriete spareribslocatie er niet bij? Laat het ons dan weten via ons contactformulier en dan zie je jouw favoriete locatie voor spareribs binnenkort terug op SpareribFans.nl.


Algemeen klassement spareribs in Utrecht

Locatie Beoordeling Datum Opmerking
Sam's King Ribs | De Meern 9,5 18 augustus 2021 Ribs Of The Year 2021
Joe's Spare Ribs & More | Nieuwegein 9,0 24 oktober 2021 Ribmeister Award
Restaurant - Pizzeria De Nijl Soestduinen | Soest 8,5 8 april 2022 Topribs Award
La Payuca | Woerden 8,5 28 mei 2021 Topribs Award
Restaurant Argentina | Maarssen 8,0 25 februari 2022 Topribs Award
The Palmtree | Amersfoort 7,5 5 augustus 2021

* Omdat een lagere beoordeling nogal eens uitmondt in niet altijd even plezierige mailwisselingen hebben wij besloten recensies van locaties waar de spareribs een onvoldoende scoren niet meer te plaatsen en/of te verwijderen. Een locatie kan ook zelf om verwijdering vragen. Deze locaties staan met een * in plaats van het beoordelingscijfer in het algemeen klassement. Het maakt voor de echte spareribliefhebber toch niet uit, want die wil natuurlijk weten waar je de lekkerste spareribs kunt vinden!


Overzicht spareribs in Utrecht

Onderstaand een overzicht van alle plaatsen of streken in Utrecht waar wij spareribs geproefd hebben. Gesorteerd op alfabetische volgorde van plaats of streek, en vervolgens binnen één plaats of streek op alfabetische volgorde van naam locatie.


Ameide

In Ameide hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Keurslager Muilwijk

Finalist met eervolle vermelding bij de Sparibs Trophy 2018, een vakwedstrijd georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS).

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Amersfoort

In Amersfoort hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Ambachtelijke Dorpsslagerij

Finalist met eervolle vermelding bij de Sparibs Trophy 2019, een vakwedstrijd georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS).

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Hete Kolen

BBQ eetkeuken waar de spareribs op Google reviews lovende recensies krijgen.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


The Palmtree 'Shoarma - Grillroom'

Kleine grillroom in het centrum van Amersfoort waar uitstekende spareribs geserveerd worden.

  • Adres: Lieve Vrouwenstraat 24 | 3811 BR | Amersfoort
  • Telefoonnummer: 0334622847
  • Website: thepalmtree.nl
  • Type: restaurant met afhaal- en bezorgservice
  • Getest op: 6 augustus 2021
  • Besteld: Spareribs van de grill
  • Prijs: € 20,00
  • Inclusief: salade, friet en saus naar keuze

Klik hier om naar de recensie te gaan


Baarn

In Baarn hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Saf's Grill-BBQ

Grillrestaurant dat op Google lovende recensies krijgt over de spareribs.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Cothen

In Cothen hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Slagerij Bert & Elly Zumbrink

Finalist met eervolle vermelding bij de Sparibs Trophy 2013, een vakwedstrijd georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS).

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Driebergen

In Driebergen hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


De Vagebond 'Eten & Drinken'

Serveert gerechten uit de klassieke bistro keuken, waaronder als Vagebond klassieker de overheerlijke spareribs.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Houten

In Houten hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Sparerib Company

Afhaal- en bezorgrestaurant waar ambachtelijke en huisgemaakte spareribs met passie bereid worden.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Leerdam

In Leerdam hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Argentijns Restaurant La Stancia

Sfeervol Argentijns restaurant met op het menu de naar eigen zeggen heerlijke Argentijnse spareribs.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Leusden

In Leusden hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Restaurant de Buurman

Naar eigen zeggen het meest gezellige restaurant van Midden Nederland met op het menu de beste spareribs van de wijde omtrek.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Maarssen

In Maarssen hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Restaurant Argentina

Serveert naar eigen zeggen de beste steaks en spareribs in de omgeving met een unieke Argentijnse smaak van de houtskoolgrill.

  • Adres: Johannes Vermeerstraat 27 | 3601 EL | Maarssen
  • Telefoonnummer: 0346552587
  • Website: argentinamaarssen.nl
  • Type: restaurant met afhaalservice
  • Getest op: 25 februari 2022
  • Besteld: Costillas de Cerdo (gemarineerde sparer-ribs zoet)
  • Prijs: € 19,95 (bij afhalen € 15,50 voor alleen spareribs of € 17,50 voor menu incl. frites, salade en sauzen)
  • Keuzes: Costillas de Cerdo (gemarineerde spare-ribs zoet) en Costillas de Credo (gemarineerde spare-ribs heet)
  • Inclusief: sauzen, frites of gepofte aardappel met zuurroom of gekruide rijst en salade buffet ter plaatse. 

Klik hier om naar de recensie te gaan


De Meern

In De Meern hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Sam's King Ribs

Grillrestaurant waar ze echt fantastische spareribs in vele smaken en van de houtskoolgrill serveren.

  • Adres: Castellumlaan 2 | 3454 VB | Utrecht (v/h de Meern)
  • Telefoonnummer: 0306585704
  • Website: samskingribs.nl
  • Type: restaurant met afhaalservice
  • Getest op: 18 augustus 2021
  • Besteld: Spareribs zoet
  • Prijs: € 18,00
  • Keuzes: Naturel | Klassiek | Zoet | Zoet kokos | Hot | Knoflook | Barbecue | Sam's (3 soorten) | Extra vlees (XL portie)
  • Inclusief: salade en patat

Klik hier om naar de recensie te gaan


Mijdrecht

In Mijdrecht hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Bader Keurslager

De spareribs zijn met goud bekroond, een predicaat dat toegekend wordt na beoordeling door onafhankelijke keurmeesters.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Nieuwegein

In Nieuwegein hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Wim de Graaf Keurslager

De spareribs zijn met goud bekroond, een predicaat dat toegekend wordt na beoordeling door onafhankelijke keurmeesters.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Jack's Grillhouse

Grillhouse dat zich naar eigen zeggen onderscheid door verse producten en specifieke grillbereiding met op het menu spare-ribs onbeperkt.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Joe's Spare Ribs & More

Amerikaans spareribs afhaalcentrum waar Joe, met ruim 30 jaar ervaring, baby spareribs op geheel eigen wijze marineert en klaarmaakt.

  • Adres: Schoolstraat 9 | 3431 CZ | Nieuwegein
  • Telefoonnummer: 0308888008
  • Website: joesspareribs.nl
  • Type: afhaalrestaurant
  • Getest op: 24 oktober 2021
  • Besteld: Joe's Baby Ribs menu
  • Prijs: € 20,95
  • Keuzes: Joe's Baby Ribs zoet | St. Louis Style Baby Ribs | Extra HOT Baby Ribs (alles in normaal & small)
  • Inclusief: frites of gepofte aardappel (zure room +€1,50), koolsalade en een saus naar keuze (Boston BBQ of knoflook)

Klik hier om naar de recensie te gaan


Nieuwer Ter Aa

In Nieuwer Ter Aa hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


De Lachende Ruiter 'Café & Spare-Ribs Lijn'

Café met naar eigen zeggen een heerlijke keuken waar heerlijke spareribs bereid worden.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Rhenen

In Rhenen hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Steakhouse Cunera

Geeft op de menukaart aan 7-voudig Nederlands kampioen te zijn voor spareribs en verkoop naar eigen zeggen heerlijk malse spareribs met een marinade naar keuze. 

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Schoonrewoerd

In Schoonrewoerd hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


De Zwaan 'Tapperij - Eetcafé'

Eetcafé met op het menu de naar eigen zeggen overheerlijke gegrilde spareribs.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Soest

In Soest hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Grill Restaurant De Droom

De naar eigen zeggen bekende spareribs van dit grillrestaurant krijgen lovende recensies bij de Google reviews.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Bar, Grill en Restaurant 't Luykje

Spareribfan Jurjen heeft ons over dit restaurant getipt als adres voor lekkere spareribs.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Restaurant - Pizzeria De Nijl Soestduinen

Dit restaurant is mij aanbevolen door een spareribfan en het is waar, de spareribs zijn hier echt heel lekker!

  • Adres: Soesterbergsestraat 186 | 3768 MD | Soest
  • Telefoonnummer: 0356022933 | 0652070632
  • Website: denijlsoestduinen.nl
  • Type: restaurant met afhaalservice
  • Getest op: 8 april 2022
  • Besteld: Spare-Ribs zoet
  • Prijs: € 18,50
  • Inclusief: patat, salade en saus
  • Keuzes: Zoet | Pittig | Hot | Caïro (met paprika, uien en champignons, +€1,-) | Hawaï (met ananas, +€1,-) | Hoceima (met stukjes shoarma, +€1,-) | Onbeperkt (+€5,-)

Klik hier om naar de recensie te gaan


Spakenburg

In Spakenburg hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Grillroom & Pizzeria Sphinx

Als tip doorgekregen van spareribfan Mark als adres voor lekkere Amerikaanse en Argentijnse spareribs.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Utrecht

In Utrecht hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Broadway 'Juicy Steaks & Famous Ribs'

Serveert naar eigen zeggen al 30 jaar het beste vlees waaronder de legendarische spareribs van de houtskoolgrill.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Slagerij van Es

De spareribs zijn met goud bekroond, een predicaat dat toegekend wordt na beoordeling door onafhankelijke keurmeesters.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Ribs&Co.

Serveert naar eigen zeggen de perfecte smokey rib, mouth-watering fall-off-the-bone spareribs.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Veenendaal

In Veenendaal hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Homaar

Midden-Oosters steakhouse dat naar eigen zeggen de lekkerste spareribs van Veenendaal heeft.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Woerden

In Woerden hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


La Payuca 'Argentijns Grill Restaurant'

Elke spareribsliefhebber moet de waanzinnig lekkere spareribs van dit Argentijnse grillrestaurant geproefd hebben.

  • Adres: Wilhelminaweg 20 | 3441 XC | Woerden
  • Telefoonnummer: 0348412113
  • Website: lapayuca.nl
  • Type: restaurant met afhaalservice
  • Getest op: 28 mei 2021
  • Besteld: Costillas Grande | Gemarineerde gegrilde zoete spareribs voor de grote eters
  • Prijs: € 25,00
  • Keuzes: Pittige tomatensaus | Verse knoflook | Zoet normaal | Zoet groot | Extra halve rib
  • Inclusief: salade, koude sauzen en frietjes

Klik hier om naar de recensie te gaan


Zeist

In Zeist hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Steakhouse Kepass

Naar eigen zeggen komt men al jaren van heinde en verre de volgens een geheim recept bereidde spareribs hier eten.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**