De beste spareribs van Noord-Holland


Spareribs eten in Noord-Holland

Alle informatie over de lekkerste spareribs van Noord-Holland vind je hier. In Noord-Holland kun je bij verschillende locaties spareribs eten. Veel locaties bieden ook de mogelijkheid om spareribs af te halen of te laten bezorgen. Wij hebben een overzicht gemaakt van locaties waar spareribs een specialiteit zijn zodat jij weet waar je moet zijn voor lekkere spareribs! Locaties die een 8 of 8,5 scoren krijgen een Topribs Award en de locaties die een 9 of hoger scoren krijgen een Ribmeister Award

Vlag Noord-Holland

Jouw favoriete spareribs ook op SpareribFans.nl?

Zit jouw favoriete spareribslocatie er niet bij? Laat het ons dan weten via ons contactformulier en dan zie je jouw favoriete locatie voor spareribs binnenkort terug op SpareribFans.nl.


Algemeen klassement spareribs in Noord-Holland

Locatie Beoordeling Datum Opmerking
Snackland | Huizen 9,0 10 juni 2021 Ribmeister Award
De Verborgen Parel | Huizen 9,0 15 juni 2022 Ribmeister Award
Café de Klos | Amsterdam 8,5 25 juni 2021 Topribs Award
Bon Vivant 'Bar Café Bistro' | Bennebroek 8,0 29 mei 2022 Topribs Award
Floor Poelier | Hilversum 7,9 9 juli 2021
BAR-becue Castell | Amsterdam 7,5 13 mei 2022
Brasserie Matt's | Buitenkaag 7,5 20 mei 2022
Eetcafé 't Pakhuis | Amsterdam 7,5 11 maart 2022
't Steakhouse - American BBQ in Zuid | Amsterdam 7,5 4 juni 2022
Grillbar Amon-Ra | IJmuiden 7,0 26 april 2022
Café - Restaurant 't Vliegertje | Amsterdam 7,0 10 juli 2022
Keurslager Fred van Ingen | Amstelveen 6,7 9 juli 2021
Bobeldijk Keurslager | Amstelveen * 9 juli 2021 onvoldoende (<6)
Teparos Thai Wok | Haarlem * 10 september 2021 onvoldoende (<6)
Gerard van Bourgondiën Keurslager | Hoofddorp * 9 juli 2021 onvoldoende (<6)
Slagerij Spoelder | Laren (NH) * 9 juli 2021 onvoldoende (<6)

* Omdat een lagere beoordeling nogal eens uitmondt in niet altijd even plezierige mailwisselingen hebben wij besloten recensies van locaties waar de spareribs een onvoldoende scoren niet meer te plaatsen en/of te verwijderen. Een locatie kan ook zelf om verwijdering vragen. Deze locaties staan met een * in plaats van het beoordelingscijfer in het algemeen klassement. Het maakt voor de echte spareribliefhebber toch niet uit, want die wil natuurlijk weten waar je de lekkerste spareribs kunt vinden!


Overzicht spareribs in Noord-Holland

Onderstaand een overzicht van alle plaatsen of streken in Noord-Holland waar wij spareribs geproefd hebben. Gesorteerd op alfabetische volgorde van plaats of streek, en vervolgens binnen één plaats of streek op alfabetische volgorde van naam locatie.


Aalsmeer

In Aalsmeer hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Geoff's

Restaurant in Aalsmeer aan het water met op het menu spareribs van de BBQ.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Akersloot

In Akersloot hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Restaurant De Roef

Clubhuis van ARZV (Alkmaarsche Roei- en Zeil Vereniging) waar gemarineerde spareribs, die bijna loskomen van het bot, op het menu staan.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Alkmaar

In Alkmaar hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Restaurant & Pizzeria Buona Sera

Als tip doorgekregen van spareribfan Edwin die aangeeft dat dit restaurant bekend staat om zijn lekkere spareribs.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Grand Café De Kleine Waarheid

Volgens de Google recensies het adres in Alkmaar voor de lekkerste malse fall-off-the-bone spareribs.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Meat & Co

Gezellig en stoer restaurant waar je kunt kluiven, smikkelen en smullen van kwaliteitsvlees, regelrecht van de houtskoolgrill.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Amstelveen

In Amstelveen hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Keurslager Fred van Ingen

Verkoopt gemarineerde voorgegaarde spareribs die volgens de website van de slager 'met goud bekroond' zijn.

  • Adres: Van der Hooplaan 113 | 1185 GA | Amstelveen
  • Telefoonnummer: 0206412188
  • Website: vaningen.keurslager.nl
  • Type: slagerij
  • Getest op: 9 juli 2021 (Slagerstest 2)
  • Besteld: 2 strengen spareribs
  • Voorgegaard: ja
  • Gemarineerd: ja
  • Extra: bakje marinade voor extra insmeren voor opwarmen
  • Bereidingsadvies: oven 180/200 graden | 20-25 + 5/6 minuten
  • Prijs: niet bekend

Klik hier om naar de recensie te gaan


Amsterdam

In Amsterdam hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Castell

  • Plaats: Amsterdam
  • Datum: 13 mei 2022
  • Beoordeling: 7,5

Café de Klos

  • Plaats: Amsterdam
  • Datum: 25 juni 2021
  • Beoordeling: 8,5

't Pakhuis

  • Plaats: Amsterdam
  • Datum: 11 maart 2022
  • Beoordeling: 7,5

't Steakhouse

  • Plaats: Amsterdam
  • Datum: 4 juni 2022
  • Beoordeling: 7,5

't Vliegertje

  • Plaats: Amsterdam
  • Datum: 10 juli 2022
  • Beoordeling: 7

Beverwijk

In Beverwijk hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Grillroom Mario 'The King Of Spare Ribs'

Als je jezelf 'The King Of Spare Ribs' noemt dan moet je dat natuurlijk ook waar maken. Wij gaan erachter komen!

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


RIBS&CO

Met onze 15 jaar lange ervaring kunnen wij met volle trots zeggen dat wij de specialist zijn in het bereiden van de lekkerste spare-ribs, aldus de website van RIBS&CO.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Egmond aan Zee

In Egmond aan Zee hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Eetcafé 't Swintje

Eetcafé met op de menukaart 'om je vingers bij af te likken' de spareribs zoals het hoort.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Gooi- en Vechtstreek

In de Gooi- en Vechtstreek hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


De Verborgen Parel

  • Plaats: Huizen
  • Datum: 15 juni 2022
  • Beoordeling: 9,0

Floor Poelier

  • Plaats: Hilversum
  • Datum: 9 juli 2021
  • Beoordeling: 7,9

Snackland

  • Plaats: Huizen
  • Datum: 10 juni 2021
  • Beoordeling: 9,0

Haarlemmermeer

In de gemeente Haarlemmermeer hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Brasserie Matt's

  • Plaats: Buitenkaag
  • Datum: 20 mei 2022
  • Beoordeling: 7,5

Heiloo

In Heiloo hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Os Steakhouse

Steakhouse met Kopa houtskoolgrill waarop de volgens de Google reviews de lekkerste spareribs bereid worden. 

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


IJmuiden

In IJmuiden hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Grillbar Amon-Ra

Tip van spareribfan Jeffrey die deze de lekkerste spareribs vindt en hij rijdt er graag 30 minuten voor om.

  • Adres: Wijk aan Zeeërweg 71 | 1972 NN | IJmuiden
  • Telefoonnummer: 0255513759
  • Website: amon-ra.nl
  • Type: grillrestaurant met afhaal- en bezorgservice
  • Getest op: 26 april 2022
  • Besteld: Spare Ribs
  • Prijs: € 20,25
  • Inclusief: friet, salade, sauzen en pita broodje
  • Keuzes: Spareribs (grote portie) | Mini spareribs (kleine portie)

Klik hier om naar de recensie te gaan


Purmerend

In Purmerend hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Holy-Grill 'Ribs & Burgers'

Afhaalrestaurant met bezorgservice met op het menu slowcooked ribs die maar liefst 12 uur gegaard zijn en zo van het bot vallen.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Santpoort-Noord

In Santpoort-Noord hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Grillroom Pizzeria Ramsis

De spareribs, op het menu aangeduid als 'onze topper', krijgen bij Google reviews bijzonder goede recensies.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Uithoorn

In Uithoorn hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Sparerib Lijn De Amstel

Volgens de Google reviews moet dit afhaal- en bezorgbedrijf lekkere malse spareribs leveren.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Zaandam

In Zaandam hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Pancho's Cantina

Mexicaans restaurant met op het menu de naar eigen zeggen fameuze Costillas a la Mexicana, oftewel spareribs naar keuze mild of pittig.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Zuid-Kennemerland

In de regio Zuid-Kennemerland hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Bon Vivant

  • Plaats: Bennebroek
  • Datum: 29 mei 2022
  • Beoordeling: 8