De beste spareribs van Gelderland


Spareribs eten in Gelderland

Alle informatie over de lekkerste spareribs van Gelderland vind je hier. In Gelderland kun je bij verschillende locaties spareribs eten. Veel locaties bieden ook de mogelijkheid om spareribs af te halen of te laten bezorgen. Wij hebben een overzicht gemaakt van locaties waar spareribs een specialiteit zijn zodat jij weet waar je moet zijn voor lekkere spareribs! Locaties die een 8 of 8,5 scoren krijgen een Topribs Award en de locaties die een 9 of hoger scoren krijgen een Ribmeister Award

Vlag Gelderland

Jouw favoriete spareribs ook op SpareribFans.nl?

Zit jouw favoriete spareribslocatie er niet bij? Laat het ons dan weten via ons contactformulier en dan zie je jouw favoriete locatie voor spareribs binnenkort terug op SpareribFans.nl.

Algemeen klassement spareribs in Gelderland

Locatie Beoordeling Datum Opmerking
Steakhouse Amadeus | Ede 7,5 22 mei 2021
'Restaurant Bar' Le Baffon | Apeldoorn 7,5 21 juli 2021
Bender Ribs & Wings | Renkum 7,5 15 mei 2021
Fat Alice | Putten 7,5 7 augustus 2021
De Garderense Berg | Garderen 7,5 13 augustus 2021
Grill Petit Restaurant De Piramide | Ede 7,5 6 mei 2022
Rooster's | Arnhem 7,5 17 augustus 2021
Kippaleis Kronenburg | Arnhem 7,0 17 augustus 2021
Restaurant Bon Chef | Harskamp * 19 juli 2022 onvoldoende (<6)
Eetcafé de Bourgondiër | Garderen * 6 augustus 2022 onvoldoende (<6)
Restaria Favoriet | Harskamp * 17 september 2021 onvoldoende (<6)
De Vergulde Leeuw | Harskamp * 23 juli 2021 onvoldoende (<6)

* Omdat een lagere beoordeling nogal eens uitmondt in niet altijd even plezierige mailwisselingen hebben wij besloten recensies van locaties waar de spareribs een onvoldoende scoren niet meer te plaatsen en/of te verwijderen. Een locatie kan ook zelf om verwijdering vragen. Deze locaties staan met een * in plaats van het beoordelingscijfer in het algemeen klassement. Het maakt voor de echte spareribliefhebber toch niet uit, want die wil natuurlijk weten waar je de lekkerste spareribs kunt vinden!


Overzicht spareribs in Gelderland

Onderstaand een overzicht van alle plaatsen of streken in Gelderland waar wij spareribs geproefd hebben. Gesorteerd op alfabetische volgorde van plaats of streek, en vervolgens binnen één plaats of streek op alfabetische volgorde van naam locatie.


Apeldoorn

In Apeldoorn hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


'Restaurant Bar' Le Baffon

Gezellig restaurant voor een gezellig en ontspannen diner met op het menu uitstekende gemarineerde spareribs.

  • Adres: Hoofdstraat 198 | 7311 BE | Apeldoorn
  • Telefoonnummer: 0555213141
  • Website: lebaffon.nl
  • Type: restaurant
  • Getest op: 21 juli 2021
  • Besteld: Gemarineerde spareribs met knoflooksaus (500 gram)
  • Prijs: € 16,95
  • Keuzes: 350 gram | 500 gram
  • Inclusief: rauwkostsalade, friet of gebakken aardappelen

Klik hier om naar de recensie te gaan


Farmer's Steakhouse

Al meer dan 30 jaar een begrip in Apeldoorn en verre omstreken met op het menu Spare Ribs 'No Spares'.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Piramide

Spareribfan Foeke tipte mij over die grillrestaurant als adres van hele sappige ribbetjes met goede marinade.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Ribs Company

Serveert naar eigen zeggen smakelijk vleesrijke spareribs die op Google lovende recensies krijgen.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Arnhem

In Arnhem hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Dino's C.V.

Restaurant dat op Google veel goede recensies krijgt over de zoete zacht gegaarde Spareribs à la Dino's.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Flips & Ribs

Serveert naar eigen zeggen de beste spareribs in de omgeving, op houtskool gegrild en in Flip's geheime marinade.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Kippaleis Kronenburg

Poelier in winkelcentrum Kronenburg waar prima spareribs in de smaken BBQ, ketjap of pittig te koop zijn.

  • Adres: Kronenburgpassage 68 | 6831 ER | Arnhem
  • Telefoonnummer: 0263231531
  • Website: hetkippaleis.nl
  • Type: poelier
  • Getest op: 17 augustus 2021
  • Besteld: 1 streng spareribs
  • Voorgegaard: ja
  • Gemarineerd: ja
  • Bereidingsadvies: oven 170 graden | 10-15 minuten
  • Prijs: € 1,39 per 100 gram | € 6,95 per 500 gram

Klik hier om naar de recensie te gaan


Roadhouse Arnhem Bar & Kitchen

Waan je in een echt Amerikaans wegrestaurant en geniet van bij de Google reviews uitstekend beoordeelde spareribs.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Rooster's Maaltijd & Grill

Poelier in winkelcentrum Presikhaaf waar prima gegrilde spareribs met vernieuwde receptuur te koop zijn.

  • Adres: Hanzestraat 308 | 6826 MS | Arnhem
  • Telefoonnummer: 0263031595
  • Website: roosters.nl/arnhem-presikhaaf
  • Type: poelier
  • Getest op: 17 augustus 2021
  • Besteld: 1 streng spareribs
  • Voorgegaard: ja
  • Gemarineerd: ja
  • Bereidingsadvies: oven 170 graden | 15-20 minuten
  • Prijs: € 1,49 per 100 gram | € 7,45 per 500 gram

Klik hier om naar de recensie te gaan


Barneveld

In Barneveld hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Milano Pizzeria & Grillroom

Turks afhaal- en bezorgrestaurant waar de spareribs volgens de Google reviews erg lekker zijn!

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Restaurant Scarabee

Grillrestaurant waar ze spareribs van de lavagrill serveren.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Brakel

In Brakel hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Huis Brakel

In het prachtige Huis Brakel kun je genieten van de beroemde spareribs van kok Laurent Schandrin.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Gemeente Ede

In Bennekom, Ede, Ederveen, Harskamp, Hoenderloo (deels), Lunteren, Otterlo en Wekerom hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Amadeus

  • Plaats: Ede
  • Datum: 22 mei 2021
  • Beoordeling: 7,5

Piramide

  • Plaats: Ede
  • Datum: 6 mei 2022
  • Beoordeling: 7,5

Enspijk

In Enspijk hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Boerengoed

Restaurant dat naar eigen zeggen de lekkerste en tevens beruchtste spareribs van Nederland serveert.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Garderen

In Garderen hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


De Garderense Berg

All-You-Can-Eat restaurant met verassend lekkere spareribs voorzien van een eigen ketjap marinade.

  • Adres: Putterweg 59 | 3886 PB | Garderen
  • Telefoonnummer: 0577461608
  • Website: degarderenseberg.nl
  • Type: restaurant met all-inclusive arrangement
  • Getest op: 13 augustus 2021
  • Besteld: all-inclusive arrangement (2 uur)
  • Prijs: € 29,50
  • Keuzes: 2 uur | 2,5 uur | 3 uur
  • Inclusief: onbeperkt eten + onbeperkt drinken

Klik hier om naar de recensie te gaan


Groesbeek

In Groesbeek hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Keuslager Tim Janssen

Winnaar van de Sparibs Trophy 2021, een vakwedstrijd georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS).

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Harderwijk

In Harderwijk hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Tennessee Steakhouse

Amerikaans restaurant wat naar eigen zeggen 'bekend' staat om de lekkere steaks en spareribs.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Hoenderloo

In Hoenderloo hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Brasserie Délicat

Sfeervolle brasserie met op het menu de naar eigen zeggen beroemde meer dan heerlijke low & slow gegaarde spareribs van Délicat Smokers.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Hoevelaken

In Hoevelaken hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


The Old Pepper Mill

Steakhouse en bistro waar naar eigen zeggen de lekkerste gerechten geserveerd worden waaronder de befaamde spareribs.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Nijkerk

In Nijkerk hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


The Fat Smoker 'BAR-B-QUE Restaurant'

Restaurant met een enthousiasme voor Amerikaanse BBQ tradities waar op The Fat Smoker de spareribs 6 uur langzaam gegaard worden.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Keurslager Tim de Gier

Deze slagerij verkoopt spareribs die bij de Google reviews erg goed aangeprezen worden. 

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Nijmegen

In Nijmegen hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Van Dam BBQ ribs & more

American take away waar de spareribs lovende recensies krijgen bij Google reviews. 

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Overasselt

In Overasselt hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


William Hermanussen 'Keurslager'

Winnaar van de Sparibs Trophy in 2014 en 2019, een vakwedstrijd georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS).

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Putten

In Putten hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Fat Alice

Louisiana Grill & Cajun Restaurant waar je terecht kunt voor prima Amerikaanse spareribs.

  • Adres: Dorpsstraat 47 | 3881 BA | Putten
  • Telefoonnummer: 0341352646
  • Website: fat-alice.nl
  • Type: restaurant met afhaalmogelijkheid
  • Getest op: 7 augustus 2021
  • Besteld: Spareribs Combo
  • Prijs: € 21,00
  • Keuzes: Cajun | Smoked | Natural | Sweet Honey | Combo
  • Inclusief: gefrituurde cajun aardappels, verse groente en Amerikaanse coleslaw

Klik hier om naar de recensie te gaan


T‑Rex Restaurant BBQ & Smokehouse

Steakhouse met op het menu voorgekookte spareribs en American Style BBQ spareribs.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Renkum

In Renkum hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Bender Ribs & Wings

Gezellig eetcafé met vriendelijke bediening en prima spareribs.

  • Adres: Molenweg 2 | 6871 CW | Renkum
  • Telefoonnummer: 0317357001 
  • Website: benderribsandwings.nl
  • Type: afhaalservice van Eetcafé Bender
  • Getest op: 15 mei 2021
  • Besteld: Spareribs Sweet Honey
  • Prijs: € 15,95
  • Keuzes: naturel | sweet honey | hot | duivels
  • Inclusief: frites, huisgemaakte koolsalade en knoflooksaus

Klik hier om naar de recensie te gaan


Tiel

In Tiel hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Restaurant Gaia

Israëlisch restaurant met op de menu kaart de Spare-ribs, specialiteit à la GA!A.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


San Tiago 'Grill Specialist'

Steakhouse met naar eigen zeggen heerlijk spareribs van de grill in de smaken Normaal, Pittig, Zoet en Mixed. 

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Tricht

In Tricht hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Uw Chef

Heeft naar eigen zeggen als specialiteit botermalse slow cooked spareribs, de inmiddels befaamde ribs door anderen beoordeeld als 'van formidabele kwaliteit'. 

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Vierhouten

In Vierhouten hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Grill Restaurant 'De Boerenschuur'

Oergezellig grillrestaurant met op het menu Boeren spareribs.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Voorthuizen

In Voorthuizen hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Eethuisje De Heuveltjes

Serveert naar eigen zeggen de lekkerste spareribs van de Veluwe.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Wijchen

In Wijchen hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Barbecue Voor Thuis

Sietze van dit cateringbedrijf heeft naar eigen zeggen een fantastische receptuur voor spareribs en hij wil graag dat we komen proeven.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**


Zutphen

In Zutphen hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Bistro Grill Oriëntal

Serveert naar eigen zeggen spareribs die bekend staan als de beste in de regio.

**Wordt binnenkort bezocht en beoordeeld**