De beste spareribs van Kaag en Braassem


Spareribs eten in Kaag en Braassem

Alle informatie over de lekkerste spareribs in Kaag en Braassem vind je hier. In Kaag en Braassem kun je bij verschillende locaties spareribs eten. Veel locaties bieden ook de mogelijkheid om spareribs af te halen of te laten bezorgen. Wij hebben een overzicht gemaakt van locaties waar spareribs een specialiteit zijn zodat jij weet waar je moet zijn voor lekkere spareribs! Locaties die een 8 of 8,5 scoren krijgen een Topribs Award en de locaties die een 9 of hoger scoren krijgen een Ribmeister Award

Vlag Kaag en Braassem

Gemeente Kaag en Braassem

Onderstaande dorpen en/of steden maken onderdeel uit van de gemeente Kaag en Braassem:

  • Hoogmade
  • Kaag
  • Leimuiden
  • Nieuwe Wetering
  • Oud Ade
  • Oude Wetering
  • Rijnsaterwoude
  • Rijpwetering
  • Roelofarendsveen
  • Woubrugge

Best Ribs In Town award

Na het beoordelen van minimaal 10 locaties worden de spareribs die een 8 of hoger scoren nogmaals besteld. Met deze best scorende spareribs gaan we naar een onafhankelijke expert. Dit kan een slager zijn, maar ook een kok van een restaurant die bewezen heeft uitstekende spareribs te kunnen bereiden. Zijn of haar oordeel is uiteindelijk leidend voor het toekennen van de Best Ribs In Town award.

Jouw favoriete spareribs ook op SpareribFans.nl?

Zit jouw favoriete spareribslocatie er niet bij? Laat het ons dan weten via ons contactformulier en dan zie je jouw favoriete locatie voor spareribs binnenkort terug op SpareribFans.nl.


Algemeen klassement gemeente Kaag en Braassem

Locatie Beoordeling Datum Opmerking
Bij René | Café het Wapen van Leimuiden | Leimuiden 8,0 8 mei 2022 Topribs Award
Café-Restaurant Hogenboom | Roelofarendsveen 7,5 15 juli 2022
De Vergulde Vos | Rijpwetering 7,5 6 juni 2021
Van der Meer, Keurslager | Roelofarendsveen 6,2 27 augustus 2021
Snacksalon De Schelp | Roelofarendsveen * 25 augustus 2022 onvoldoende (<6)

* Omdat een lagere beoordeling nogal eens uitmondt in niet altijd even plezierige mailwisselingen hebben wij besloten recensies van locaties waar de spareribs een onvoldoende scoren niet meer te plaatsen en/of te verwijderen. Een locatie kan ook zelf om verwijdering vragen. Deze locaties staan met een * in plaats van het beoordelingscijfer in het algemeen klassement. Het maakt voor de echte spareribliefhebber toch niet uit, want die wil natuurlijk weten waar je de lekkerste spareribs kunt vinden!


Overzicht spareribs in Kaag en Braassem

Onderstaand een overzicht van alle locaties in gemeente Kaag en Braassem waar wij spareribs geproefd hebben. Gesorteerd op alfabetische volgorde van gemeente, stad en dorp en daarna op naam locatie.


Leimuiden

In Leimuiden hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Bij René | Café Rene | Café het Wapen van Leimuiden

Grand café met op het menu bijzondere lekkere spareribs volgens een eigen geheim recept.

  • Adres: Dorpsplein 11 | 2451 BC | Leimuiden
  • Telefoonnummer: 0172508109
  • Website: bijrene.nl
  • Type: restaurant met afhaal- en bezorgservice
  • Getest op: 8 mei 2022
  • Besteld: Spareribs
  • Prijs: € 19,50 (ter plaatse eten) | € 17,50 (afhalen)
  • Inclusief: Friet, mayonaise, pittige knoflooksaus en salade

Klik hier om naar de recensie te gaan


Rijpwetering

In Rijpwetering hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


De Vergulde Vos 'Bar | Eetcafé'

Gezellig eetcafé met op het menu lekkere spareribs die zoals het menu het al aangeeft zo van het botje te eten zijn.

  • Adres: Koppoellaan 22 | 2375 AB | Rijpwetering
  • Telefoonnummer: 0715018273
  • Website: deverguldevos.nl
  • Type: restaurant met afhaalservice
  • Getest op: 6 juni 2021
  • Besteld: Spareribs heerlijk gemarineerd, zo van het botje!
  • Prijs: € 17,00 (afhaalkaart) | € 19,95 (dinerkaart)
  • Inclusief: frites, mayonaise, saus en salade

Klik hier om naar de recensie te gaan


Roelofarendsveen

In Roelofarendsveen hebben wij bij onderstaande locatie(s) de spareribs geproefd.


Café-Restaurant Hogenboom

Gezellig restaurant met op het menu de 'Spare ribs - huisgemaakt en gemarineerd zoals alleen wij dat kunnen'

  • Adres: Sotaweg 150 | 2371 GH | Roelofarendsveen
  • Telefoonnummer: 0713314422
  • Website: cafehogenboom.nl
  • Type: restaurant met afhaal- en bezorgservice
  • Getest op: 15 juli 2022
  • Besteld: Spare ribs - Huisgemaakt en gemarineerd zoals alleen wij dat kunnen
  • Prijs: € 17,50
  • Inclusief: passende seizoensgroenten, salade, en friet

Klik hier om naar de recensie te gaan


Van der Meer, Keurslager

Keurslagerij die al meer dan 100 jaar de beste ambachtelijke producten bereid, waaronder ook de voorgegaarde gemarineerde spareribs.

  • Adres: Noordplein 12 | 2371 DA | Roelofarendsveen
  • Telefoonnummer: 0713313418
  • Website: vandermeer.keurslager.nl
  • Type: slagerij
  • Getest op: 27 augustus 2021 (Slagerstest 3)
  • Besteld: 2 strengen spareribs
  • Voorgegaard: ja
  • Gemarineerd: ja
  • Extra: bakje marinade voor extra insmeren voor opwarmen
  • Bereidingsadvies: oven 200/180 graden | 15/20 minuten
  • Prijs: € 1,39 per 100 gram | € 6,95 per 500 gram

Klik hier om naar de recensie te gaan


Jouw favoriete spareribs ook op SpareribFans.nl?

Zit jouw favoriete spareribslocatie er niet bij? Laat het ons dan weten via ons contactformulier en dan zie je jouw favoriete locatie voor spareribs binnenkort terug op SpareribFans.nl.